Motocykle i jednoślady - Jedyne takie forum Bez Cenzury !!!<
Latawiec
raczej bardziej naleze do odwaznych osob;] i sie nie wystraszyłam;);]
no bylo calkiem zajebiaszczo tylko pojezdzenia troche malo bo sie kazdy pozniej prawie szybko zawinal ;P ale ale imprezka gites majonez ;> szkoda troche pana mlodego bo tera bedzie musial prosic o przepustki na motonga pewnie hehehehe
bylo zajebiscie
MaRaS napisał:
tu jest kilka....
DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA PRZYBYCIE I NIESAMOWITĄ OPRAWĘ
Jesteśmy bardzo szczęśliwi za tak liczne przybycie i super zgranie
Mamy nadzieje że nikt nie został pominięty i każdy dał rade wypić za nasze zdrowie
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKUJEMY
PS: wkrótce dostanę zdjęcia od fotografa to na pewno kilka wrzucę na forum , z tego co się orientuje to Maciek (kamerzysta) kręcił również przejazd przez miasto, więc jak dostane płytki z całym reportażem to może uda mi się skleić coś w formie klipu i wrzucić na jakiegoś "you tube"
kermit napisał:
no bylo calkiem zajebiaszczo tylko pojezdzenia troche malo bo sie kazdy pozniej prawie szybko zawinal ;P ale ale imprezka gites majonez ;> szkoda troche pana mlodego bo tera bedzie musial prosic o przepustki na motonga pewnie hehehehe
duży luz
podejście Karoli do motongowania nic sie nie zmienia ....... a dla tych co sie orientują .... to pomarańczowy potworek zostaje ze mną z czego jestem bardzo zadowolony
wiec oranko będzie na bank a może jak przejże wszystkie kupony Lotka jakie dostaliśmy z okazji Ślubu to i znajdzie się moneta na koła SUPERMOTO i wtedy nawet spotkania środowe będą ogarniete
Ostatnio edytowany przez viktor (2010-04-07 06:22:26)